Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

4.3.3.1. Establir Plans d'Ocupació extraordinaris per a la contractació laboral de persones en situació de desocupació

Durant els anys de pandemia s'ha treballat en diverses linies bàsiques: - Plans d'ocupació - Ajuts per a la contractació - Projectes i actuacions per la millora de competències laborals

Observacions:

- S'han tret diverses edicions de Plans d'ocupació per a contractar a persones en situació de desocupació. Aquests plans d'ocupació s'han realitzat tant a través de pressupost municipal, com a través de programes de Treball i Formació del SOC i de Plans d'ocupació de la Diputació. S'han realitzat des del 2020 fins l'actualitat.

- S'han tret linies d'ajut específiques per a la contractació de persones treballadores a partir de pressupost municipal durant els anys 202/2021/2022 i actualment està a punt de sortir la convocatoria per al 2023.

- S'ha treballat amb diversos projectes de millora de l'ocupació i de les competències professionals per a les persones desocupades, alguns d'aquests projectes s'han treballat a través d'accions conjuntes a nivell comarcal, com han estat els programes 30 PLUS, Garraf Singulars, programa Ubica't i posteriorment el programa Orienta, entre altres. 

 

Dates:

  • Data d'inici prevista:
  • Data de fi prevista:
  • Data d'inici real:
  • Data de fi real:

Departament: