Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.4.1.1.2 Realitzar i implementar un Pla de mesures d’incentius a les empreses per a la millora de l’ocupabilitat, així com la contractació de persones

Subvencions per a la millora de la contractació laboral de persones treballadores.

Observacions:

Estava previst treure un paquet de mesures per a les empreses, autònoms i entitats, tant per a la millora de la contractació com per a la consolidació de projectes d'autònoms dins del pressupost ordinari del 2020. La situació generada per la pandèmia del COVID 19, ha fet que aquestes mesures s'hagin reorientat i hagin tingut un increment pressupostari de forma extraordinària.

Algunes d'aquestes mesures es justificant en l'any posterior un cop finalitzat l'any de la contractació subvencionada, per tant una part d'aquesta actuació es tancarà en el 2021.

S'està fent la justificació de la subvenció per part de les empreses. En la majoria d'ajuts, les empreses ja han presentat justificació i ja s'ha tancat la subvenció, però n'hi ha encara algunes que no han acabat el període de contracte  i s'han de justificar.  

S'han tret noves bases per ajuts a les empreses post pandèmia del COVID. Aquests nous ajuts van dirigits a dos àmbits: la creació de noves empreses i suport a les persones emprenedores i a la contractació laboral de qualitat. Aquestes bases i les corresponents convocatòries s'han publicat en aquest 2022.

 

https://www.sitges.cat/serveis/promocio-economica/ajuts

Dates:

  • Data d'inici prevista:
  • Data de fi prevista:
  • Data d'inici real:
  • Data de fi real:

Departament:

  • Promoció econòmica