Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.4.1.3. Ser referent en la gestió d’ofertes de treball en el municipi tant per les empreses com per a les persones que busquen feina

Es vol aconseguir que les empreses del municipi confiïn majoritàriament en el servei local d'ocupació per gestionar les seves ofertes de treball.

Observacions:

Aquesta actuació s'ha vist afectada per les conseqüències derivades de la crisi per la CIOVID 19, ja que han disminuït el nombre d'ofertes de treball que posen les empreses.

Un cop passada la pandèmia de la COVID i analitzant les dades de les ofertes de treball gestionades en el sector de l'hostaleria durant l'estiu del 2022, podem concloure, que en aquest sector hem aconseguit ser referents a la comarca. 

En les dades recollides per Consell Comarcal, donades pels diferents serveis locals d'ocupació es veu com el Servei d'ocupació de l'Ajuntament de Sitges ha gestionat el 64% d'ofertes del sector que s'han posat en els serveis locals de la comarca (de 195 ofertes en els diferents serveis locals de la comarca, 1347 es varen gestionar a Sitges) i ha aconseguit una taxa de cobertura del 85% de les ofertes gestionades, respecta al total de les ofertes gestionades en la comarca i un 68,67% respecte a les ofertes gestionades pel propi servei municipal. 

 

 

 

Dates:

  • Data d'inici prevista:
  • Data de fi prevista:
  • Data d'inici real:

Departament: