Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.4.1.4. Impulsar la renovació del Pacte Comarcal per a l’Ocupació. Treballar per un projecte estratègic de desenvolupament econòmic de la comarca que reculli les necessitats del municipi de Sitges, potenciant el treball col·laboratiu entre els diferents membres del Pacte

El Pacte Comarcal per a l'Ocupació del Garraf, que es va signar a juny del 2018, te en principi una vigència fina a desembre del 2020. Des de inicis del 2020 es va treballar per a la renovació del Pacte. A més i degut a la situació creada per la pandèmia de la COVID 19, s'ha elaborant un Pla estratègic per a l'activitat econòmica del Garraf 2020 / 2021, que s'ha encarregat a NODE Garraf i es va presentar a final de juny del 2021. En Plenari del Consell Comarcal del Garraf en data 28/10/2021 es va ratificar l'aprovació del Pla estratègic comarcal i la continuïtat del Pacte Comarcal per a l'Ocupació.

Observacions:

Degut a la crisi ocasionada per la COVID 19, la renovació del Pacte per a l'Ocupació del Garraf s'ha aplaçat i està prevista per a finals del 2021. Mentre dins del propi Pacte 2018/2020, s'ha treballat en la elaboració d'un Pla estratègic comarcal per reactivar l'economia del territori degut a la crisi que s'ha generat per la pandèmia. 

A data 28/10/21 es va aprovar definitivament el Pla estratègic comarcal i la continuitat del Pacte Comarcal per a l'ocupació. 

Dates:

  • Data d'inici prevista:
  • Data de fi prevista:
  • Data d'inici real:
  • Data de fi real:

Departament: