Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

1.4.2.3. Desenvolupar activitats econòmiques relacionades amb la industria gastronómica

Es volen impulsar actuacions de cara a posicionar la restauració de qualitat en el municipi. Potenciar els productes de proximitat i els plats amb identitat sitgetana i del Garraf.

Observacions:

Aquesta activitat es va quedar aturada per raó de la crisi del coronavirus, que a afectat molt el sector de l'hostaleria i la restauració.

A inicis del 2020 es varen fer trobades amb l'Agencia de Promoció Econòmica Node Garraf, per treballar conjuntament i coordinar les actuacions d'aquest objectiu amb les actuacions dins de l'àmbit territorial de la comarca.

Es va parlar amb el Gremi d'hostaleria per poder fer un esdeveniment al maig del 2020, relacionat amb l'inici de la temporada i les activitats marítimes i de platja, en el que hi hauria una actuació específica per donar a conèixer les especialitats d'arròs de Sitges.  Aquesta activitat va queda suspesa per la pandemia.

S'ha treballat amb el CIM de la Malvasia per la celebració de la Setmana de la Malvasia, que s'ha realitzat en els anys 2020/2021/2022 i actualement s'està preparant la edició 2023.

 

 

Dates:

  • Data d'inici prevista:
  • Data de fi prevista:
  • Data d'inici real:

Departament: